Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dijous, 24 de maig del 2007

La vergonya de mai no acabar




Terra Lliure amenaça de mort el líder de Ciutadans, Albert Rivera, i el diari El País es nega a publicar la seva campanya propagandística "Catalunya és Espanya".

Ciutadans-Partit de la Ciutadania torna a rebre amenaces amb pintura. Aquesta vegada ha estat a l’habitatge del president, Albert Rivera. Tant la porta principal d’entrada a la casa com la del garatge han resultat pintades, aquetsa matinada, amb frases que demanen la mort de Rivera i “fora als feixistes”. Aquestes amenaces van sota la firma de Terra Lliure.

El partit considera que és massa coincidència que s’hagin realitzat al final de campanya i el mateix dia que Ciutadans ha publicat un anunci a El Mundo amb la frase de “Catalonia is Spain”. Aquest anunci, a més a més, no va voler ser publicat pel diari El País. Ciutadans denuncía, un cop més, aquest tipus d’amenaces i Rivera comenta que aquests fets “només fan que confirmar que Espanya necessita un partit com C’s” i que no té cap por, que la campanya “segueix endavant i amb força”. Rivera, a més a més, assegura que “treurem entre 20 i 30 regidors en tot Espanya i que a Barcelona segur treurem 2 regidors.”


Però no haviem quedat que erem la pàtria de la llibertat, el paradís terrenal de la democràcia, el poble que havia fet seu allò de "no estic d'acord amb el que penses però donaria la vida perquè ho poguéssis dir"?