Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dissabte, 19 de setembre del 2009

La BBC comença a desmarcar-se de l'apocalipsi climàtica

La BBC, un dels mitjans de comunicació més influents internacionalment, ha mantingut des de fa anys una militant línia editoral favorable a les prediccions catastrofistes de l'escalfament global. Dimecres, però, va decidir modificar la seva certesa i curar-se amb salut davant al desinflament de la fe apocalíptica.

Per aquest motiu, i davant del previsible fracàs de la cimera del clima de Copenhaguen, ha publicat un equidistant article sobre el tema titulat ni més ni menys que "Una veritat incòmode sobre l'escalfament global". Com era d'esperar, ara s'excusen de tota responsabilitat en l'alarmisme creat, que carreguen exclusivament sobre els cientítics. Molt valent, si senyor!