Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dimecres, 12 de maig del 2010

Zapatero retalla la despesa; el Tripartit puja els impostos

Barcelona, 12 maig (EFE).- El conseller d'Economia de la Generalitat, Antoni Castells, ha avalat avui les mesures de contenció de la despesa pública anunciades pel president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, en considerar que "van en la bona direcció" i ha anunciat l'increment de dos impostos.
Segons que ha indicat Castells en declaracions fetes als passadissos del Parlament, "la situació econòmica excepcional justifica l'adopció de mesures" com les defensades aquest matí per Zapatero, i ha assenyalat que el govern català "està ja compromès" en polítiques de contenció de la despesa pública.
Després de mostrar-se favorable a mesures d'ajust en les despeses de personal de l'Administració que puguin suposar fins i tot la retallada salarial, el conseller d'Economia de la Generalitat ha dit que estudia "retocar" a l'alça dos impostos que gestiona l'executiu català, el de transmissions patrimonials i el de béns jurídics documentats, que pujarien "en paral·lel" a l'IVA.