Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dilluns, 27 de setembre de 2004

Per què no un club per a divorciats ideològics?

Fa uns dies vam tenir una trobada en Franco Alemán i jo. No ens coneixíem personalment, tot i que haviem fet amistat -no sé si és una paraula excesiva- a través d'intercanvis de mails a la xarxa i de seguiment dels blogs respectius.

En aquesta trobada li vaig plantejar la possibilitat de convocar una reunió -un sopar, per exemple- perquè aquells que tenim certes afinitats en la nostra minoritaria manera de pensar poguem disposar d'un contacte directe, "presencial", que ens permeti trobar "caliu humà", com deia liberalfino en un mail que em va enviar suggerint-me la idea d'organitzar alguna mena de trobades a Barcelona.

De la mateixa manera que hi ha grups o associacions per a separats i divorciats de la seva parella sembla que faria falta també alguna mena de grup de suport pels divorciats ideològics, és a dir per aquells que ens sentim separats del pensament únic dominant.

En Franco i jo hem posat fil a l'agulla i espero que en pocs dies poguem fer la primera convocatòria.