Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dilluns, 4 d’octubre de 2004

Terroristes palestins amaguen coets Kasam en un cotxe de l'ONU


Les càmares d'un avió no tripulat de l'exèrcit israelià van captar el passat 1 d'octubre a Djebalia com un grup de terroristes palestins amagava un coet Kasam a l'interior d'un vehicle de les Nacions Unides. A més a més d'aquests frames, el govern israelià ha fet públic el video amb totes les imatges.

Aquests últims dies, l'exèrcit d'Israel està portant a terme diverses operacions militars per impedir el llençament de cohets Kassam sobre les poblacions israelianes properes al nord de la franja de Gaza.

La utilització per part dels terroristes palestins d'ambulàncies i cotxes de la ONU, aixi com els d'altres organitzacions internacionals o ONG, és una pràctica més habitual del que sembla.