Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dissabte, 22 de gener del 2005

Cheney confirma que l'Iran ja ocupa el primer lloc en la llista de prioritats de l'administració Bush

Cheney ho ha deixat molt clar: l'Iran és ara el primer objectiu de l'administració Bush. I no només ha dit això, també ha explicat que si les negociacions entre els europeus i Teheran no acaben amb la supressió del programa nuclear iranià, el tema s'haurà de portar al Consell de Seguretat de l'ONU per a l'aprovació de sancions. Cheney ha dit també que si les coses no van pel bon camí, Washington difícilment podria evitar que Israel sigui el primer en actuar.
In bluntly threatening terms on inauguration day, Vice President Dick Cheney removed any doubt Thursday that in its second term the Bush administration intends to confront the theocracy in Iran directly.

Cheney, who often has delivered the Bush team’s toughest warnings internationally, said Iran is “right at the top” of the administration’s list of world trouble spots, and expressed concern that Israel “might well decide to act first” to destroy Iran’s nuclear program.
Per a més informació, cliqueu aquí.