Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

diumenge, 23 d’octubre del 2005

Treballadors bolivians demanen l'entrada del seu país al Tractat de Lliure Comerç amb els EUA

Llegeixo amb sorpresa a El Correo del Sur que ha tingut lloc, ni més ni menys que a Bolívia, una manifestació de treballadors per demanar que el seu país s'incorpori al Tractat de Lliure Comerç amb els Estats Units.
Una masiva marcha de los trabajadores fabriles tomó ayer sábado el centro paceño para exigir al Gobierno que garantice empleos dignos y que agilice la entrada en las negociaciones del Tratado de Libre Comercio (TLC). La manifestación llegó hasta las puertas de la Embajada de Estados Unidos.
A la cabeza de los empresarios exportadores, centenares de trabajadores ocuparon las principales vías de la sede de gobierno como la avenida Mariscal Santa Cruz, el Prado y la avenida Arce donde se encuentra la entidad diplomática estadounidense.
Portando pancartas en las que pedían la incorporación al TLC y anunciaban la defensa de sus fuentes de trabajo, los trabajadores de 12 fábricas textiles, madereras y joyería, advirtieron que continuarán con sus protestas hasta lograr la apertura de una negociación.