Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dijous, 19 de gener del 2006

L'Audiència accepta a tràmit la querella de Maragall contra la COPE

L'Audiència Nacional ha ordenat l'admissió a tràmit de la querella presentada per Pasqual Maragall contra la COPE i que s'investigui la possible comissió d'un delicte d'injúries greus en el programa "La linterna" contra el president de la Generalitat de Catalunya. Amb aquesta decisió de l'Audiència s'anul·la la resolució del jutjat d'instrucció número 47 de Madrid, que va desestimar la querella, i se li ordena iniciar la instrucció per determinar si hi ha indicis de delicte o no.

Ara, doncs, serà la justícia la que determinarà si va existir o no un abús de la llibertat d'expresió. És a dir, si es va injuriar el president de la Generalit. Si és així, el jutge establirà les responsabilitats i dictarà la pena que correspongui. I tot, sense necessitat d'un CAC.

Si voleu escoltar el que va dir la COPE cliqueu aquí (PeriodistaDigital