Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

diumenge, 26 de març del 2006

La demolició d'un símbol

Cauen les antenes de la llibertat
.
Cliqueu aquí per veure Ràdio Liberty després de la demolició

He estat a Pals aquest cap de setmana. I gent del país m'ha dit que els sap greu la demolició de les antenes. No per cap esperit proatlantista, sinó perquè, paradoxes de la vida, les antenes van preservar millor aquesta part de la Costa Brava. I ara tenen por la que voracitat urbanística, especialment de l'ajuntament, acabi convertint la Platja de Pals en la Plataja d'Aro. El govern espanyol i la Generalitat ja han dit que volen que formi part del parc natural del montgrí i les illes medes, però encara no s'ha acabat la partida.

Un monument a la memòria de Ràdio Liberty!

En qualsevol cas, quedi totalment o parcialment preservat, seria bo que s'alcés un petit monument per recordar aquest símbol de la guerra freda, de la lluita per la llibertat i la democràcia contra el totalitarisme soviètic. Des d'aquí volem fer una invitació a tots els que hi estiguin d'acord a adreçar mails a l'Ajuntament de Pals demanant que s'erigeixi un monument amb aquesta finalitat.