Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

diumenge, 7 de maig del 2006

Chávez vol que un referèndum li atorgui el poder durant 25 anys

El pròxim 3 de desembre hi ha eleccions presidencials a Veneçuela. Segons els sondejos, Chávez pot ser relegit per un segon mandat de sis anys, però aquest seria l'últim, ja que la Constitució no permet més de dos mandats consecutius. Potser per això, Chávez està parlant ja de la necessitat d'una reforma constitucional a través d'un referèndum.
"Si ellos [la oposición] invocan alguna excusa, rechazando reconocer la victoria, o se retiran antes [del escrutinio], convocaré un referéndum, a través de un decreto y aunque me acusen de querer perpetuarme en el poder, le voy a preguntar a ustedes, a todo el pueblo, ¿está usted de acuerdo en que Chávez sea el presidente de Venezuela hasta el 2031?, ¿sí o no?"