Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dilluns, 18 de setembre de 2006

Els que fan possible un món diferent

A l'obertura de la cimera de Països no Alinetats, celebrada a l'Havana, Hugo Chávez va dir que els que estaven allà creien que un món diferent és possible. Chávez tenia tota la raó, la majoria dels països allà representats eren una bona prova que un món diferent al de la democràcia, la llibertat i el benestar, és possible. Dràmaticament possible.

Aquesta era la fauna aplegada a l'Havana:

D'esquerra a dreta, l'abraçada dels presdients de Zimbabwe, Robert Mugabe, de Bielorússia, Aleksander Lukashenko, i de Veneçuela, Hugo Chavez. La flor i la nata de la democràcia mundial.

El president iranià Mahmoud Ahmadinejad, al centre, encaixa la mà del número 2 de Corea del Nord, Kim Yong Nam. La flor i la nata del pacifisme internacional.