Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dimarts, 9 de gener del 2007

Bush: més soldats cap a l'Iraq i traspàs del control de la seguretat pel novembre

Segons una filtració, Bush anunciarà aquesta matinada l'enviament de 20.000 soldats suplementaris a l'Iraq amb l'objectiu d'acabar amb la violència a Bagdad i la regió d'Anbar i aplanar el camí perquè a partir del mes de novembre les forces de seguretat iraquianes assumeixin el control de tot el país.

WASHINGTON (Reuters) - The latest draft of President George W. Bush's new Iraq strategy calls for an increase of more than 20,000 troops, with most going to Baghdad and 4,000 to Anbar province, a defense official said on Tuesday.

The plan -- due to be unveiled by Bush on Wednesday -- also calls for responsibility for security for all the country's provinces to be turned over to Iraqi forces by November, the official said, speaking on condition of anonymity.

D'aquí unes hores ho sabrem de primera mà.