Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dijous, 19 d’abril del 2007

De Franco a Al Gore


Més de tres mil estudiants d'entre 16 i 18 anys han participat en unes jornades sobre el canvi climàtic, organitzades per la Fundació B-Tec. El debat s’ha fet a partir –com no- de la projecció del documental "Una veritat incòmoda", produït per l’expresident nord-americà, Al Gore. Un documental que no només és una apologia del pensament únic climàtic sinó que conté nombrosos errors i dades falses, reconegudes fins i tot per l’IPCC. Tot i això, aquest és el material subministrat perquè els alumnes “debatin”.

Certament, han canviat moltes coses en aquest país en els últims 25 anys, però l’intent de manipulació de les consciències continua intacte. Abans, ens portaven a veure “Franco, ese hombre”, ara els porten a empasar-se “Una veritat incòmode”.