Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dimecres, 18 de juliol del 2007

Mentre el gran combat es precipita, els demòcrates van d’acampada

Patètic l’espectacle que han montat els demòcrates al Senat. Un espectacle mediàtic amb llits, espelmes i oratòria grandilocuent que s’ha desinflat abans d’hora quan només han aconseguit 52 dels 60 vots necessaris per arrencar a Bush la capacitat de vetar la retirada de les tropes nord-americanes de l’Iraq.

Un espectacle que l’únic que ha aconseguit és convertir el Senat en un circ i evidenciar que l’actual majoria demòcrata és obsessivament monotemàtica.

Ahir, una nova enquesta revelava que el 83% dels nord-americans desaprova la gestió de la majoria demòcrata al Congrés, superant amb escreix la impopularitat de Bush. Imagineu-vos quants la desaprovaran avui!. Però és igual, els demòcrates estan entusiasmats d'anar de derrota en derrota a la victòria final.

ADDENDA.- Mentre l’autisme demòcrata continua perdut en el seu laberint, el gran combat contra el terrorisme islamista es precipita. D’una banda, la detenció d’una peça clau d’Al Qaeda a l’Iraq augmenta el nombre de dirigents islamistes buscats i enxampats (45 dels 55 terroristes més buscats a l’Iraq ja són morts o capturats). D’altra banda, el president del Paquistan, Pervez Musharraf, declara la guerra frontal contra l’islamisme, acabant amb l’aliança de facto que els serveis secrets i de seguretat paquistanesos mantenien des de feia anys amb el moviment islamista.