Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dijous, 5 de juliol del 2007

Una carta bomba d’ETA amputa dos dits al fill d’un empresari de Madrid

Ràdio Intereconomia, segons recull Periodista Digital, té coneixement d’una campanya de cartes bomba enviades per ETA. Una d’elles hauria explotat amputant dos dits al fill d’un empresari de Madrid.
ETA ha enviado cartas bomba a tres empresarios guipuzcoanos y a un constructor afincado en Madrid. En los tres primeros casos las misivas han sido detectadas a tiempo, pero el empresario de Madrid no ha tenido esa suerte y su hijo ha sufrido la amputación de dos dedos".

Durán se muestra sorprendida por el muro de silencio que se ha levantado hasta la fecha sobre unos atentados que ocurrieron el pasado miércoles día 4. "Hay un mutismo absoluto, el silencio es total, pero imagino que será cuestión de tiempo que salga a la luz", destaca.

Isabel Durán, periodista y escritora, es una de las integrantes del equipo de La Espuela, programa de información y análisis político de Radio Intereconomía que dio esta exclusiva en la madrugada del miércoles al jueves.