Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dijous, 30 d’agost del 2007

Descobreixen restes d'armes químiques iraquianes en les oficines de l'ONU a Nova York

Que l’Iraq va fabricar i utilitzar armes de destrucció massiva i que va intentar preservar el seu programa armamentístic fins a l’últim moment és una cosa que sabia tothom. Era una veritat indiscutida fins que la decissió de la Casa Blanca de derrocar Saddam Hussein va provocar un atac d’amnèsia generalitzada. Però els fets són tossuts. Tantes armes tenia l’Iraq que fins i tot a les oficines de l’ONU se n’hi han trobat!

UNITED NATIONS (Reuters) - United Nations officials found vials of dangerous chemicals, which had been removed from Iraq a decade ago, in a U.N. building in New York, but U.N. officials said on Thursday there was no danger. The FBI was called in to help remove the substances. The material was phosgene, a chemical warfare agent, U.N. spokeswoman Marie Okabe told a news conference.