Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dimarts, 28 d’agost del 2007

Ecologisme mortal

Com totes les ideologies de pulsió totalitària, l’ecologisme polític també té els seus morts a l’armari. Els “danys colaterals” de moltes de les seves polítiques mediambientals han provocat i provoquen la mort de milions de persones. És el cas de la malària, que estaria totalment eradicada del planeta si no fós per la prohibició injustificada del DDT. Però la letalitat ecologista no s’atura aquí. Walter Williams en resumeix algunes.
Como consecuencia del Huracán Betsy, que golpeó Nueva Orleáns en 1965, el cuerpo de ingenieros del ejército de los Estados Unidos propuso la construcción de polders en el lago Pontchartrain, como aquellos en Holanda que protegen las ciudades de las tormentas del Mar del Norte. En 1977, las compuertas estaban a punto de construirse, pero el Fondo de Defensa Medioambiental y Salvemos Nuestros Humedales solicitaron una orden judicial para bloquear el proyecto.