Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dimecres, 14 de maig del 2008

Cal entrar a Brimània per la força

Poques vegades el deure d’injerència humanitària està tan justificat com en el cas de Birmània. Milions de persones poden morir per culpa de la dictadura comunista birmana que no només no deixa entrar al país al personal humanitari de les principals organitzacions internacionals perquè atenguin els afectats sinó que s’està quedant amb gran part d’aquesta ajuda. Ni la sobirania ni les fronteres justifiquen quedar-se de braços plegats a la porta del país.

Demanem al Consell de Seguretat que aprovi una resolució autoritzant a entrar a Birmània per la força per garantir la supervivència de la seva població! I si no ho fa, doncs donar suport a una intervenció unilateral, com les que es van fer contra Milosevic i Saddam.