Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

divendres, 31 d’octubre de 2008

La fi que justifica els mitjans

Diversos mitjans de comunicació nord-americans estan denunciant des de fa temps nombroses irregularitats de la campanya demòcrata en la inscripció de votants. Inscripcions forçades, inscripcions duplicades, inscripcions falses, inscripcions de persones mortes, etc. La majoria d’aquestes inscripcions estan fetes per una organització pro-Obama que es diu ACORN, investigada per l’FBI, i sobre la qual el candidat demòcrata diu no tenir-hi res a veure.

Un dels últims fraus denunciats –vegeu el vídeo- consisteix en desplaçar temporalment estudiants a Ohio, un dels estats clau, per inscriure’ls a les llistes d’electors. Una vegada inscrits, voten el mateix dia i s’en tornen al seu estat. Per poder-los incriure els busquen un domicili, normalment la casa de voluntaris de la campanya d'Obama, perquè tinguin una adreça oficial.