Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

divendres, 21 de novembre de 2008

Administrar la victòria de Bush

Al Qaeda és ja un vull i no puc. No ha aconseguit fer ni un sol atentat als Estats Units en 7 anys després de l'11-S, la seva capacitat per fer-ho a Europa també ha caigut en picat i, per si tot això no fos poc, ha estat derrotada militarment a l'Iraq. Tot plegat una gran victòria de Bush que, paradoxalment, ha fet perdre les eleccions als republicans. D'això, Felipe González en va dir morir d'èxit.

Al Qaeda només viu si comet atemptats sonats o si obté cobertura mediàtica. Davant la dificultat per fer-los, es dedica a explotar els seus missatges. Com el que va emetre l'altra dia qualificant Obama "d'esclau negre al serveis dels blancs". Ni tan sols amb això Al Qaeda és original. És el que ja han dit les escurrialles dels Black Panters o els més progres entre els progres. Definitivament, Al Qaeda ja no és el que era. A Obama només li queda administrar bé la victòria de Bush i apuntar-se el tanto.