Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dilluns, 3 de novembre del 2008

Dos punts separen Obama de McCain

La cosa està que crema. Cada dia que passa, les distàncies entre Obama i McCain són més curtes. La marxa triomfal d'Obama i la seva victòria per golejada pot ser una il·lusió. Ara per ara, les enquestes apunten a una victória pírrica, similar a la de Bush sobre Gore l'any 2000. A dos dies de les eleccions, la diferència entre Obama i McCain és ja de només 2 punts, en dues de les enquestes més prestigioses. La mitjana de totes les enquestes se situa ara entre els 4 i els 6 punts. Amb aquestes xifres, tot es possible. Fins i tot una derrota d'Obama.

Now, however, Obama is now viewed favorably by 55% of voters nationwide, McCain by 53% (see trends). Obama gets positive reviews from 88% of Democrats and 56% of unaffiliated voters. Ninety percent (90%) of Republicans and 55% of unaffiliateds say the same about McCain.

Enquesta IBD/TIPP: