Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dimecres, 12 de novembre del 2008

L'art no justifica els mitjans



Immortalitzar la papanatada de l'Aliança de Civilitzacions ens costarà als ciutadans d'aquest país 7,4 milions d'euros, 500.000 dels quals provinents dels Fons d'Ajuda al Desenvolupament. La resta, fins a 20 milions, la pagaran empreses i institucions privades que no s'han pogut resistir al tarannà de ZP.

Per justificar l'enorme despesa de la decoració de la cúpula de la Sala XX del Palau de l'ONU a Ginebra, concebuda per Miquel Barceló i que a partir d'ara s'anomenarà "Sala dels Drets Humas i de l'Aliança de Civilitzacions", l'ambaixador espanyol Javier Garrigues ha dit això:


"No es cuestionable que se hayan utilizado una partida de FAD, pues todo lo que está relacionado con derechos humanos es ayuda al desarrollo, y en ese sentido, lo que se hace en Ginebra en el marco de la ONU es el mejor ejemplo de ese multilateralismo eficaz".

"No por estar en tiempos de crisis hay que sacrificar ese ámbito de los derechos humanos".