Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dijous, 11 de desembre de 2008

Declaració Universal dels Drets Humans, la palla i la viga

Mentre que la internacional mediàtica es dedica a buscar la palla que sens dubte també hi ha a l'ull occidental, ignora la viga que massacra a la Xina, als països islàmics o a la Cuba postFidel.

El Partit Comunista Xinès ha celebrat el dia de la Declaració Universal dels Drets Humans amb la detenció del filòsof dissident Liu Xiabo, un dels pocs líders de la plaça de Tiananmen que no va optar per l'exili. El motiu de la seva detenció? Haver publicat una carta a internet reclamant l'evolució democràtica de la Xina. Per això l'han condemnat sense judici a tres anys de treballs forçats.

A Cuba, Yoani Sánchez pregunta, en una conferència pel dret dels transexuals, quan podran sortir també de l'armari la llibertat política i d'expressió.