Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dijous, 29 de gener del 2009

Té Rajoy els dies comptats?

Pel que sembla, els paganos del PP no estan contents amb Rajoy. Esperaran fins el mes de maig i després intentaran substituir-lo per Alberto Ruiz Gallardón o Rodrigo Rato.
La reflexión de estos citados poderes es que el actual presidente del PP es un buen parlamentario, lo hace bien en el Congreso, pero el partido se le ha ido de las manos. La gota que ha colmado el vaso es el estallido del escándalo de espionajes en Madrid.

De acuerdo con las fuentes consultadas por ECD, las alternativas que manejan, para relevar a Rajoy en el Partido Popular, son solamente dos: Rodrigo Rato y Alberto Ruiz Gallardón.

Esperanza Aguirre no aparece como posible solución. En los citados ámbitos se considera que la presidenta de la Comunidad de Madrid “ha llegado a su tope”, políticamente hablando.

Wait and see.