Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dimecres, 18 de febrer de 2009

Clatellada del Parlament Europeu a la immersió lingüística

La comissió de Cultura i Educació del Parlament Europeu va aprovar ahir un informe titulat “Multilingüismo: una ventaja para Europa y un compromiso compartido” en el que s’afirma que els pares han de tenir “la possibilitat de triar la llengua oficial en la que han de ser educats els seus fills en països on coexisteixen una o més llengües oficial o regionals”.

Una esmena presentada pels eurodiputats catalans Maria Badia, Raimon Obiols, Ignasi Guardans y Raül Romeva per suprimir aquest paràgraf no ha prosperat perquè els diputats del Grup Popular, majoritari a la cambra, hi han votat en contra. L’informe, que es votarà en sessió plenària a finals de març, ha estat elaborat per l’eurodiputat portuguès Vasco Graça Moura.