Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dijous, 12 de febrer de 2009

Yes, he can

Molt soroll i poques nous. Obama continua de campanya electoral i a Washington se segueix fent, per sort, la mateixa política de sempre en bastantes coses. Però, de l'únic canvi que hi ha hagut, ningú no n'ha parlat. Ningú llevat de Diana Negre.
Gairebé no hi va haver comentaris al que és de veritat un canvi, i que va ser evident a la conferència de premsa de dilluns, la primera com a president. Obama portava una llista preparada dels periodistes que podrien fer-li preguntes i la va seguir exactament, sense permetre qüestions de cap altre. Alguns gairebé ho consideren com una censura, especialment perquè no hi va haver reacció en els mitjans de comunicació. ¿Potser temen que no els posin mai a la llista?