Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dimarts, 10 de març de 2009

Com que tothom roba, tothom calla

La Sindicatura de comptes acusa i ningú no diu res, llevat de Pilar Rahola:
La periodista Pilar Rahola ha denunciat a Els Matins de TV3 "el poc soroll" que està provocant les diferents denuncies realitzades per la Sindicatura de Comptes al voltant del Fòrum. En aquest sentit, ha deixat clar que "em sembla gravíssim el que diu Joan Colom", atès que "els informes que posa damunt la taula són d'una gravetat extraordinària".

Rahola ha recordat que "un directiu del Fòrum va cobrar més de 7.000 euros com a gratificació excepcional" o com "el responsable tècnic de les infraestructures va rebre 50.000 euros com a indemnització especial, tot i treballar a la mateixa empresa". "Em sembla molt greu que en un país normal seria un escàndol de primer ordre, però clar, com ataca a dos governs....", ha afegit.