Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dijous, 4 de juny de 2009

Els grassos són culpables de l'escalfament global


Ho ha dit el senyor de la foto. Qui és? Doncs, ni més ni menys que Sir Jonathan Porrit, assessor mediambiental del govern laborista britànic, president de la Comissió de Desenvolupament Sostenible, exmilitant del Partit Verd i director de la fundació sobre el medi ambient del Príncep Carles d'Anglaterra. Aquestes són les paraules de Porrit:
He pointed out overweight people eat more protein-rich food such as beef or lamb, which is responsible for producing greenhouse gases because of the toxic methane livestock emits. He also said obese people are more likely to use cars rather than walk or cycle, therefore producing more carbon emissions.

Si ser gras és un delicte contra la humanitat, aviat se'ls perseguirà, se'ls empresonarà i, si no hi ha res a fer, se'ls aplicarà la solució final. Per salvar el món, com sempre.