Trobo evident que les coses han de canviar i que s'ha d'abaratir el cost de la sanitat. Però l'administració Obama no està atacant l'arrel del problema. Perquè? Doncs perquè el que fa pujar el cost de la sanitat és l'excessiva litigació judicial contra el sector mèdic. I qualsevol proposta Republicana de limitar per llei la litigació serà ignorada perquè els Demòcrates mai farien mal als advocats que tants diners els dónen en cada campanya. Res, són cosetes que l'Uncle Bassas no us dirà mai de la vida.
(Josep Pla)
Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst
Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.
dimecres, 26 d’agost del 2009
La mort de Kennedy i la reforma sanitària
La mort de Ted Kennedy ha servit una vegada més perquè la socialdemocràcia mediàtica reiteri la mentida de que als Estats Units hi ha 46 milions de persones sense cobertura mèdica. Una mentida que s'ha convertit en veritat a força de repetir-la. Tècnicament, segons les dades del cens, hi ha 45,7 milions de persones sense assegurança mèdica, però això no vol dir que tots ells no tinguin cobertura sanitària. Per què? Doncs, perquè dins d'aquesta xifra s'inclouen, entre altres, els milions de nord-americans que estan coberts pels programes sanitaris pùblics Medicaid i Medicare. Fa pocs dies, "Garlic & oil" es feia ressò d'aquest debat i citava un estudi de Keith Hennessey en el que dissecciona aquestes xifres.