Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

divendres, 2 d’octubre del 2009

Torna la guerra bruta?

L'expres etarra Jon Anza va desaparèixer en territori francès el passat 18 d'abril. Des d'aleshores no se'n sap res.  La família ha fet en tot aquests mesos diverses denúncies sobre la seva desparició.

Davant les insinuacions que apuntaven a que la policia espanyola pogués tenir alguna cosa a veure amb la seva desaparició, el ministre de l'Interior, Alfredo Pérez Rubalcaba, es va limitar a dir que ETA també el buscava.

Avui, el diari Gara publica una informació preocupant: membres d'algun cos policial espanyol haurien segrestat i interrogat il·legalment Jon Anza, que hauria mort i l'haurien enterrat en territori francès.

No m'agrada Gara, ni el considero un mitjà fiable, però tampoc posaria la mà al foc per Rubalcaba,  que estava en el govern que va amparar els GAL.  Torna la guerra bruta?