Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dimecres, 30 de desembre del 2009

"És alguna cosa més que canvi climàtic, és una batalla per redefinir la humanitat"

Què l'escalfament global no era ciència sinó ideologia, fa molts anys que bastants ja ho sabíem. Ara, quan les proves sobre la manipulació i la mentida d'aquesta suposada teoria han començat a sortir a la llum i que Copenhaguen ha fracassat, n'hi ha que se'n desmarquen i fan veure que ells només passaven per allà. Altres, als que se'ls ha de reconèixer el mèrit de la constància, reconeixen obertament que no es tracta tant d'una qüestió científica com política. George Monbiot ho escriu sense embut en un article publicat a The Guardian titulat: "És alguna cosa més que canvi climàtic, és una batalla per redefinir la humanitat". Doncs, això.

ADDENDA.- Un bon reportatge de Fox News: "Escalfament Global, una gran quantitat d'aire calent?" (45').



ADDENDA II.- El professor Sherwood Idso presenta els resultats de les seves investigacions sobre la relació entra la concentració de CO2 i el creixement de la biomassa vegetal. Conclusió: El CO2 és l'alè de la vida!.