Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dimarts, 27 d’abril de 2010

Difonen un vídeo del terrorista pijo en un camp d'entrenament del Ièmen

Un nou vídeo atribuït a Al-Qaida difós per la cadena ABC mostra Umar Faruk Abdulmutallab, el jove nigerià que va intentar cometre un atemptat contra el vol d' Amsterdam a Detroit el dia de Nadal, en un camp d'entrenament per a la jihad al Ièmen. Al vídeo es pot veure en companyia d'altres terroristes que disparen contra objectius que representen una bandera britànica, una estrella de David, i les lletres UN, que són les sigles de l'ONU en anglès.

El vídeo també mostra un missatge llegit pel fill del banquer nigerià en el que diu, entre altres coses, "la fraternitat dels musulmans de la Península Aràbiga té dret a emprendre el Jihad, perquè l'enemic està a la seva terra amb els seus exèrcits: els jueus i els cristians i els seus agents." Després de llegir alguns passatges de l'Alcorà, afegeix: "Déu diu que si no lluites contra ells, et castigarà i et substituià".