Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dijous, 20 de maig de 2010

EUA: Pediatres demanen legalitzar una ablació "light" de clítoris

L'Acadèmia de Pediatria Americana (AAP) ha propossat que els metges nord-americans puguin retallar el clítoris de les nenes per satisfet les exigències de mutilació sexual de les famílies musulmanes i/o africanes i evitar així que les enviin a l'estranger per sotmetre-les a l'ablació completa, segons The New York Times.

L'argument, com veuen, és el de sempre. Enlloc de combatre aquesta pràctica, el que proposen no és res més que avalar-la, fent-la menys grollera per a la sensibilitat socialdemòcrata actual. Una mica de mutilació, sí. Una mutilació completa, no. A partir d'aquí, començaran discussions tridentines sobre quina és la dimensió correcta de la mutilació.