Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

divendres, 30 de juliol del 2010

Comunisme en estat pur

Kim Jong-hun ha passat d'il.lusionar a tot un país a ser menyspreat per les autoritats en poques setmanes. El seleccionador de Corea del Nord ha estat condemnat "per traïció" a treballs forçats i ha estat expulsat del Partit dels Treballadors pel fracàs de l'equip nord-coreà de futbol al Mundial de Sud-àfrica. Al seleccionador i a tots els jugadors de l'equip els han castigat també a ser insultats públicament.
El presidente de Corea del Norte Kim Jong-Il tenía grandes esperanzas en el combinado nacional de su país en su primera clasificación mundialista desde 1966 pese a la entidad de los rivales del conjunto dirigido por Kim Jong-Hun: Brasil, Portugal y Costa de Marfil.

No obstante, la selección norcoreana fue vapuleada en la primera fase, lo que decepcionó y enfureció al dictador del país, hasta tal punto que condenó al seleccionador a trabajos forzados y a sus jugadores a un escarnio público sin precedentes.

Los jugadores fueron obligados a permanecer de pie durante más de seis horas aguantando los insultos de 400 oficiales, estudiantes y periodistas en el Palacio de Cultura en Pyongyang, la capital del país