Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dimecres, 28 de juliol de 2010

Les dones amb vel són les "santes guerreres" de l'Islam contra la laïcitat

No ho dic jo o qualsevol altra descregut. Ho diu el número dos d'Al Qaeda en un nou enregistrament contra la prohibició del burka a França.
"Germanes musulmanes, porteu el vostre hijab, fins i tot si us costa diners, la vostra educació i el vostre treball. Sou mujaidins (combatents de la guerra santa) en els camps de batalla més importants".

"El que acaba de fer França, i que s'està estenent per tot Europa i els països occidentals, ens ha d'animar a aferrar-nos a la nostra religió verdadera en contra de les seves ideologies desviades".

"Tota dona que defensa el vel és una santa guerrera de l'Islam... que obstaculitza la croada laica occidental."

"La llibertat en els països occidentals es limita a combatre l'Islam (...) i insultar al profeta, al prohibir qualsevol cosa relacionada amb l'antisemitisme o que qüestioni l'Holocaust nazi".