Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dimecres, 22 de setembre del 2010

Obama va autoritzar la CIA a crear un exèrcit clandestí al Pakistan

Un grup paramilitar clandestí, format per 3.000 combatents majoritàriament afganesos i creat i controlat per la CIA, està participant en operacions de recerca, captura i mort de talibans i membres d'Al-Qaeda al Pakistan. Així ho assegura el periodista nord-americà que va destapar l'escàndol del Watergate, Bob Woodward, en el seu nou llibre "Obama's Wars" (Les guerres d'Obama). Segons Woodward, el govern d'Obama ha decidit prendre aquesta iniciativa per tal d'evitar possibles nous atemptats en territori nord-americà.

Només dues coses. La primera: que em sembla molt bé. La segona: que si això ho hagués fet Bush, la notícia seria presentada com un nou escàndol i ocuparia durant dies les primeres pàgines dels diaris i les obertures dels telenotícies.

Com que el president Obama és el mesíes del progressisme, els mitjans evitaran aquest titular, que és el el que farien si manés Bush: Obama va autoritzar a la CIA a crear un exèrcit clandestí al Pakistan.