Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dimecres, 22 de desembre de 2010

El Suprem ordena a la Generalitat que el castellà també sigui llengua vehicular a l'escola

El Tribunal Suprem ha ordenat a la Generalitat de Catalunya que adopti les mesures que siguin precises per adaptar el seu sistema d'ensenyament perquè el castellà s'utilitzi també com a llengua vehicular en el sistema educatiu amb el català.
Així ho estableix la Sala contenciosa Administrativa de l'alt tribunal en tres sentències en les quals dóna la raó parcialment als pares d'alumnes que van recórrer diverses resolucions de la Conselleria d'Educació.
El TS reconeix també el dret dels pares a rebre també en castellà totes les comunicacions, circulars i qualsevol altra documentació tant oral com escrita que els siguin dirigides pels centres escolars.
Les tres sentències (pdf)