Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dijous, 27 de gener del 2011

Groenlàndia no es desgela

THE GUARDIAN, guardià de l'ortodòxia de l'escalfament global, baixa de l'ase i ho reconeix: un nou estudi científic demostra que Groenlàndia no s'està desgelant.

(Via Barcepundit)


ADDENDA:

Ja ni Obama es creu l'escalfament global!

Antón Uriarte ens fa fixar que Obama, en el seu discurs de l'Estat de la Unió de l'altre dia, no va esmentar ni una sola vegada les paraules "canvi climàtic", ni "escalfament global". Aquest silenci contrasta amb el seu discurs de presa de possessió del 19 de Novembre del 2008, quan Obama va dir textualment que no hi havia "res més urgent per a Amèrica i el món que combatre el canvi climàtic". Tant és així, que fins i tot The Guardian s'ha atrevit a tirular que "Obama està menys interessat que Bush pel canvi climàtic".

Lo del cambio climático catastrófico por el aumento del CO2 es una exageración, por no decir una mentira, y Obama, desde que el año pasado se escondió en el baño en Copenhague, huyendo de los pesadísimos europeos, se desmarcó.

En cuanto a la energía, de petróleo los Estados Unidos andan mal, pero de carbón y de gas marchan fenomenal. El carbón y el gas son las fuentes principales de electricidad, aunque la propaganda pronuclear, proeólica y prosolar, todavía intente hacer creer que se obtiene del petróleo. La gente no es imbécil y al final se entera. Carbón y gas producen electricidad, la de los trenes de alta velocidad y la de los coches eléctricos. Y hay para rato. Obama ya se ha enterado. Los europeos de Bruselas tardarán un poco más.