Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

divendres, 15 d’abril del 2011

El ridícul

Barack Obama, 28 de març del 2011, explicant la participació dels Estats Units a la guerra a Líbia:
Per descomptat, no hi ha dubte que Líbia - i el món - seria millor sense Gaddafi en el poder. Jo, juntament amb molts altres líders mundials, hem adoptat aquest objectiu, que perseguirem activament a través de mitjans no-militars. No obstant això, l'ampliació de la nostra missió militar per incloure el canvi de règim seria un error.
Barack Obama, David Cameron, Nicolas Sarkozy, ahir:
El bombardeig continuarà fins que Gaddafi se'n vagi. El nostre deure i el nostre mandat en virtut de la Resolució 1973 és protegir els civils, i estem fent això. No és treure Gaddafi per la força... No obstant això, mentre que Gaddafi estigui en el poder, l'OTAN i els seus socis de la coalició han de mantenir les seves operacions perquè els civils estiguin protegits i la pressió sobre el règim continui. Després, una autèntica transició de la dictadura a un procés constitucional podrà realment començar, dirigit per un nova generació de líders. Perquè la transició tingui èxit, el coronel Gaddafi se'n ha d'anar, marxar per sempre.

(Via)