Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

divendres, 15 d’abril del 2011

Els palestins assassinen els seus partidaris

L'assassinat a Gaza de l'italià propalestí Vittorio Arrigoni per un grup salafista no és el primer d'aquesta naturalesa. Fa pocs dies, les Brigades dels Màrtis d'Al Aqsa van matar a trets l'artista israelià propalestí Juliano Mer Khamis i l'agost del 2006 la Jihad Islàmica apunyalava a Jerusalem Est al també italià Angelo Frammartino.

Tot i que els periodistes no són activistes, la majoria d'ells són propalestins. Però aquest biax anti-isralià tampoc els ha estalviat de ser víctimes de l'epidèmic fanatisme palestí. L'últim cas va ser el segrest, el 12 de març del 2007, del corresponsal de la BBC a Gaza, Alan Johnston, per l'Exèrcit de l'Islam.

Per Daniel Pipes, la societat palestina està tan malalta -amb el seu culte a la mort, la seva fàbrica de suïcides i la santificació dels terroristes- que també devora als seus admiradors.