Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dimarts, 7 de juny de 2011

Per no perdre el costumMentre un món gairebé unànime s'afanya a condemnar Israel per la matança de diumenge als Alts del Golan, els refugiats palestins del camp de Yarmuk, a la rodalia de Damasc, s'han cansat de ser la carn de canó dels seus líders palestins i de les autoritats sirianes. 

Un cop acabat un funeral per 8 dels palestins morts al Golan, centenars de refugiats palestins amb pedres i bastons s'han adreçat a les oficines del Front Popular per a l'Alliberament de Palestina-Comandament General (FPLP-CG) on s'ha lliurat una batalla campal. Els refugiats palestins, molts dels qual diuen simpatitzar amb l'oposició al règim d'Assad, han manifestat la seva ràbia per estar sent utilitzats pel règim sirià per desviar l'atenció sobre la seva crisi interna.

Més informació, aquí.