Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dijous, 20 d’octubre del 2011

Estem on estavem. No maten, però no pleguen.

A la treva indefinida l'han batejada ara com a treva definitiva, i s'han quedat tan amples. Ja estaven derrotats, però no volen que ho sembli. Ni una paraula sobre l'entrega de les armes, ni sobre la seva dissolució, ni sobre les 829 víctimes mortals que han provocat. I a sobre, condicionen la superació de la confrontació armada a un procés de diàleg directe amb Espanya i França. Estem on estavem. No maten, però no pleguen.

ETA ha decidido el cese definitivo de su actividad armada. ETA hace un llamamiento a los gobiernos de España y Francia para abrir un proceso de diálogo directo que tenga por objetivo la resolución de las consecuencias del conflicto y, así, la superación de la confrontación armada.