Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dijous, 22 de març del 2012

Cal respectar l'elector, sí, però tothom!

La Junta Electoral Central ha prohibit l'emissió del vídeo sobre la reforma laboral realitzat pel Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social per considerar que vulnera la neutralitat del govern davant les eleccions autonòmiques de diumenge a Andalusia i Astúries.

La mesura em sembla molt bé. Però, de la mateixa manera, també s'hauria d'aplicar a la multitud d'actes sindicals programats a tota la geografia espanyola en preparació de la vaga general del 29 de març contra la reforma laboral. Actes que s'han incrementat especialment a Andalusia per evitar la victòria del PP, ja que CCOO i UGT són conscients que una derrota clara dels partits d'esquerra en aquesta comunitat autònoma seria un cop letal per a la convocatòria de vaga general.


Cal respectar l'elector, sí, però tothom!