Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dimecres, 8 de setembre de 2004

Analista àrab constata la desinformació dels media respecte les notícies importants de l'Iraq

L'analista Amir Taheri destaca a l'Arab News, segons recull el MEMRI, l'evidència de la desinformació que hi ha sobre la situació a l'Iraq, per obra i gràcia de la gran majoria dels media.
...mientras los medios de comunicación estaban obsesionados con las actividades de Moqtada Al-Sadr y sus combatientes de Najaf, no se ha informado de la mayor parte de las noticias realmente importantes de Irak. (...)Lo más importante es que el Irak post-liberación, desafiando grandes contratiempos, ha logrado llevar a cabo su agenda de reforma política como estaba programado. Un consejo de gobierno fue creado en el momento prometido. Éste, a su vez, creó un gobierno provisional como estaba programado. Después, se celebraron elecciones municipales en casi todo el país. Entonces siguió el esbozo de una nueva constitución plural y democrática. Luego vino el fin formal de la ocupación, y el nombramiento de un nuevo gobierno interino.