Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

diumenge, 31 d’octubre de 2004

La prioritat de Turquía és adoptar els valors occidentals

Pouvez vous trouver une meilleure preuve à l’affirmation selon laquelle les valeurs européennes sont «universelles», ce que la priorité et l’objectif d’un pays Musulman comme la Turquie soit de se conformer à ces valeurs? Dans ces circonstances quel est l’intérêt de mettre en avant les différences religieuses et culturelles?.
Endevineu qui ha dit això?. Doncs, ni més ni menys que l'actual primer ministre turc, Recep Tayyip Erdogan. Ho va dir el 20 d'octubre en una conferència al Musée d'Orsay de París, on va ser invitat per Thierry de Montbrial amb motiu del 25è aniversari de l'IFRI, L'Institut Francès de Relacions Internacionals. Millor això que la jihad.