Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dilluns, 28 de febrer de 2005

L'infantilisme polític de les Joventuts Socialistes


Els cadells del socialisme català van empaperar moltes parets de Catalunya amb cartells com aquest. Un encert publicitari, però una mentida política. Una mentida que va quedar en evidència quan Bush, en la seva recent gira europea, va donar suport a la Constitució europea.
President Bush's speech to European leaders last week was toned down at the last moment to avoid giving his support to the proposed EU constitution, after a strenuous lobbying campaign by conservative activists in Washington. Leading British Euro-sceptics were enlisted to help win a battle within the White House over how far Mr Bush should go in endorsing a more unified EU, after reports began to circulate in Washington that his planned speech would express backing for the constitution. (Via Barcepundit)

Serà perquè no sabien com defensar el Sí?