Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dijous, 13 d’octubre del 2005

Fidel Castro té por

La setmana passada el Tribunal Constitucional va determinar que la justícia espanyola era competent per jutjar delictes de genocidi i contra la humanitat a qualsevol lloc del món, encara que no hi haguéssin víctimes espanyoles. Aquesta sentència va ser aprofitada tant per la Unión Liberal Cubana com per l'associació espanyola Cuba en Transición per anunciar la presentació d'una querella contra Fidel Castro si aquest venia a Salamanca. Una querella a la que l'ONG Reporters sense Fronteres estudiava sumar-s'hi també.
En aquest context, Fidel Castro anunciava a última hora d'avui que no vindria a la cimera iberoamericana de Salamanca. Té por Fidel?