Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dijous, 26 de gener de 2006

ERC diu la veritat

Qualsevol lector d'aquest blog sap perfectament que no tinc cap afinitat política, ideològica o sentimental amb Esquerra Republica de Catalunya. Però avui vull defensar-los, perquè crec que són l'únic partit que diu la veritat: l'Estatut pactat per Zapatero i Mas i acceptat per Maragall i Saura no té res a veure, en els sues aspectes clau -definició de Catalunya com a nació o model de finançament-, amb el que va aprovar el Parlament de Catalunya. Una cosa que també va veure Josep Piqué i per poc se'l menjen.

En aquest moment hem entrat de ple en la política de l'absurd, en una batalla de protagonismes per capitalitzar una ficció. Els uns, per fer creure que han parit la hòstia i els altres per no quedar-se orfes d'enemic i de política.

Ridícul i lamentable.