Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dimarts, 10 de gener del 2006

Ja ho han aconseguit!

Finalment, han aconseguit que els militars participin en l'elaboració de l'Estatut. Contràriament al que diuen i diran els polítics implicats en la negociació, en el fons molts pensen que "no hay mal que por bien no venga". És a dir, que ara tindran una bona excusa per sortir de l'embolic on s'han ficat i justificar una retallada de l'Estatut que tothom sabia inevitable.

Fins ara, el problema era a qui encolomar-li el mort de la retallada. Quan es va debatre l'Estatut al Parlament, el tripartit volia que el cap de turc fos CiU. No ho va aconseguir i Maragall, per no perdre bous i esquelles, va passar la patata calenta a Madrid. Davant la impossibilitat que el Congrés dels Diputats pugui carregar els neulers al PP, que estan a la puta, amb perdó, oposició, l'espantada militar podria simplificar les coses.

Una irònica anotació d'Excomunió.