Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dissabte, 4 de març del 2006

On és la treva?

Extractes del comunicat d’ETA sobre la mort de l’etarra Igor Angulo a la presó:

"ha muerto por la política de dispersión y exterminio diseñada por políticos-carceleros"

"con la cadena perpetua que imponen los tribunales especiales, con la dispersión y el aislamiento, los presos políticos están condenados a muerte"

"Mientras se aplique la política de venganza contra los presos vascos y sean utilizados como secuestrados políticos, los presos estarán en peligro de muerte"

Respecte el PNB, els qualifiquen de "sinvergüenzas" i de tenir “una actitud idéntica a la de los jueces fascistas”.

Extractes de les declaracions de la “voz de su amo”, Arnaldo Otegui:

"Lo que no se atreven a decir con claridad es lo que desean: incluir la pena de muerte contra los luchadores por la independencia y el socialismo de este país"

Segons Otegui és "mentira" que es digui que "en tres años no ha habido muertos", perquè, segons ha dit, presos d’ETA i familiars han mort en aquest temps (!).

Ja han fet pública la primera condició: l'alliberament sense condicions de tots presos (perdó, dels herois i màrtirs caiguts per la pàtria i el socialisme. Anava a dir per Déu, però seria una reiteració).